Арена

ТРЦ Gulliver запустив на найбільшому екрані в Європі відео про Пархомівський музей

На фасаді МФК Gulliver з’явилося моушен-відео, яке для Пархомівського художнього музею розробив всесвітньовідомий ілюстратор Сергій Майдуков.

Нещодавно в рамцях кампанії з ребрендингу, єдиний музей в Україні, в експозиції якого представлені роботи Пабло Пікассо – Пархомівський художній музей ім. Луньова отримав нову айдентику, комунікаційну стратегію, лінійку брендової продукції, а також україно- і англомовні аудіогіди, які розраховані на популяризацію музею зокрема і для іноземців. Голосами музею стали популярна виконавиця Аліна Паш та відомий письменник Сергій Жадан.

ТРЦ Gulliver також долучається до культурного проєкту. Черговим кроком з розширення аудиторії музею став показ відео на LED екранах, загальна площа яких становить близько 4 тис кв метрів.

Керівник ініціативної групи, яка працює з Пархомівкою, відзначає важливість участи бізнесу у подібних проєктах.

«Мистецтву під силу об’єднувати та змінювати життя. Ми це бачимо на прикладі Пархомівського музею. До нашої роботи долучилося багато крутих людей і бізнесу із різних сфер. Серед них і Gulliver, за що ми дуже вдячні. Наша колаборація – яскравий приклад того, як соціально-відповідальний бізнес та громадські проєкти разом можуть реалізовувати потужні ініціативи», – вважає Микола Давидюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *