Політвернісаж

Нічого в Зеленському не змінилось

Ну, нарешті Україна точно повертається до звичайного життя)). Студент Могилянки спитав Зеленського:
“Як ми можемо в країні дивитися в майбутнє, коли наш міністр освіти підозрюється в корупції, підозрюється в плаґіаті і в дуже багатьох речах?”

І президент, поруч з яким сидів сам Шкарлет, на повному серйозі відповів:
“Я поясню: найгірше, що було в нашій державі – поїхало 24 числа… Багато з нас робили помилки раніше. Кожна людина робила помилки. Ця держава сьогодні і ця війна відреагувала на все те, що було раніше, і на те, що буде завтра. […] Ми не можемо амністувати зрадництво, але великі помилки стали дрібними, тому що цінності інші. Цінності – життя, суверенітет, земля, Україна. Ось цінність! […] Про деякі речі… Вони зайві. Коли в дитини відірвало ноги, а їй розказують про якісь дрібниці. Будьте прикладом майбутнього – не будьте прикладом минулого! Дуже дякую за ваше запитання!” https://www.pravda.com.ua/news/2022/05/19/7347287/

Це у дворовому футболі називається “заігралі”. #в_жопу_рукопожатність. А значить нічого в Зеленському не змінилось. Всі його корумпанти разом із Татаровим залишаться при ньому. Ну, хіба що крім тих, хто 24 лютого втік. Хоча тоді незрозуміло чому реабілітований Юрій Голик, який нарешті почав розповідати про нову відбудову.

Але менше з тим – з огляду на такі реабілітації до Києва вже можна повертатись))) Ну, не можуть же такі люди підставлятись під невиправданий ризик)))

Юрій Ніколов, журналіст

Мову ориґіналу збережено

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *