Арена

ТСК не бажає слухати головного свідка у справі “вагнерівців” – журналіст

Члени Тимчасової слідчої комісії “слуг” по “вагнергейту” уникають того, аби заслухати ключового свідка у справі – ексначальника ГУР Василя Бурбу та усіляко намагаються приховати інформацію про спецоперацію по затриманню учасників російської ПВК “Вагнера”.

Про це на своїй сторінці Facebook написав журналіст, головний редактор видання “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов.

“Сьогодні засідання слідчої комісії з Вагнергейту перенесено вшосте – на 24 вересня. Комісія ніяк не може виділити час, щоб заслухати ключового свідка справи – колишнього начальника Головного управління розвідки Василя Бурбу. Слуги не хочуть почути його свідчення, не хочуть дізнатися, що сталося. Не хочуть, щоб про це дізналися українські громадяни”, – написав він.

Журналіст вважає, що йдеться про одне з ключових питань національної безпеки – можливу зраду в кабінеті президента. “Цей зрадник міг організувати і замах, і інші злочини. Але розслідування переносять і переносять, “слуги” не поспішають”, – пише Бутусов.

 

На його думку, члени ТСК “слуг” намагаються не провести прозоре розслідування а, навпаки, сховати інформацію.

“А потім Офіс президента ображається, чому мало хто вірить їхній версії про замах на Шефіра. Навчіться відповідати за вчинки і говоріть правду”, – резюмував журналіст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *