Арена

Щоб звільнити місце для “слуг”, висадили журналістів, у яких були куплені квитки на потяг

Журналістка заявила, що попри куплений квиток начальник поїзда, який їде у Трускавець, пересадив її до иншого ваґона. У ваґоні, з якого її висадили, були нардепи-”слуги”

Про це журналістка Ганна Стешенко написала у Facebook.

“Трускавець-2. На старті вже весело. Ми заздалегідь купили квитки на потяг “Київ-Трускавець”. З нашим “щастям” ми потрапили у ваґон зі “Слугами народу”. Зайняли місця, як то кажуть, згідно з купленими квитками. І тут. Та-дам. Приходять два нардепи (прізвищ називати не буду). І як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця. Далі – більше. Прибігає начальник потяга і тремтячими руками показує телеграму. У ній – “Про пересадку пасажирів. У зв’язку з ОГП”. У результаті нас переселили в сусідній ваґон з “простими смертними”, – пише журналістка.

22 вересня перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко повідомив, що на початку жовтня відбудеться “велике засідання монобільшости із запрошеними колеґами”. “В першу чергу, звичайно, це наш політичний лідер Володимир Зеленський і його команда. Тобто, будуть і представники Офісу президента, відповідальні за конкретні напрямки. Це, звичайно, уряд – в повному складі будемо запрошувати”, – сказав він.

Як повідомляла онлайн-газета “ПолітАрена”, віртуальна програма президента України “Велике будівництво” завершиться тоді, коли в країні всі дороги будуть в гарному стані.

“До мене не будувалися дороги. Нормально не будувалися в тому темпі і якості … Це одна з обіцянок. Дороги повинні бути вітриною нашої держави. Це допомагає людям, ДСНС, медицині. Я її (програму “Велике будівництво”. – Ред.) закінчу, коли закінчаться погані дороги. Я відповідаю за цю якість, ставлю питання щодо кошторисів. Я не бачу, що я роблю поганого, я не лізу в фінансову частину, мене цікавлять темпи, якість”, – заявляє Володимир Зеленський.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *