Арена

Діяльність партії ОПЗЖ заборонена в Україні

Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова заборонив діяльність партії “Опозиційна платформа — За життя” на території України.

Про це у Facebook повідомила пресслужба Восьмого адмінсуду Львова.

“Судом задоволено позовні вимоги Міністерства юстиції України: заборонено діяльність політичної партії “опозиційна платформа — за життя”; кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних організацій та інших структурних утворень передано у власність держави”, – йдеться в повідомленні суду.

Нагадаємо, що 14 червня Восьмий апеляційний суд Львова заборонив партію “Наші” колишнього нардепа Євгена Мураєва.

А ще 13 червня Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові заборонив дві проросійські партії: “Соціалісти” та “Справедливости та розвитку”.

Також Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив функціонування проросійської політичної партії “Опозиційний блок” в Україні.

Нагадаємо, фракція “Опозиційна платформа – За життя” у Верховній Раді офіційно перестала існувати. Про розпуск фракції ОПЗЖ оголосили в парламенті на засіданні.

Раніше Маріупольська міська рада заявила, що корегувальниками вогню для рашистських окупантів, які обстрілювали критичну цивільну інфраструктуру у Маріуполі, стали члени ОПЗЖ.

“Отримали переконливі свідчення про злочини колабораціоністів із “ОПЗЖ” в Маріуполі. Вони не просто підтримали окупантів, а виступали інформаторами ворожої армії та фактично корегували обстріли критичної цивільної інфраструктури…

Виявилося, що саме зрадники-депутати з “ОПЗЖ” допомогли росіянам швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу.

Зараз посібники геноциду в Маріуполі активно сприяють створенню окупаційної адміністрації. Всі матеріали щодо колаборантів вже передано до СБУ”, – йдеться в повідомленні Маріупольської міської ради.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *