Прес-релізи

Роман Костянтина Коверзнєва підносить цінність справжніх людських почуттів

Видавництво «Фенікс» на сайті «ПолітАрена» оголошує про продаж нового роману сучасного українського письменника Костянтина Коверзнєва «Льодяники в жерстяній банці».

  • Щоб отримати книжку, оплатіть 200 грн на картку за реквізитами 4731 2196 4385 1292 («ПриватБанк»). У ціні вже врахована вартість пересилання «Новою поштою» (а це — майже чверть від загальної вартости).

 

  • Після цього надішліть нам скрін із підтвердженням оплати (фото квитанції тощо), своє ім’я та прізвище, номер телефону, а також адресу потрібного відділення «Нової пошти» на скриньку vovremyainfo@ukr.net.

 

Сучасний любовний роман (18+) Костянтина Коверзнєва оповідає про героїню, яка мріє про свою емансипацію, але натомість щоразу стає заручницею чоловічої «зони комфорту». У романі зображено Київ у 2012 році: соціальне й політичне тло українських реалій змушує героїв до авантурництва і навіть своєрідного «прагматичного цинізму». Загадка жерстяної банки з льодяниками розгадується аж у самому фіналі й стає яскравою метафорою, яка підносить цінність справжніх людських почуттів.

«Буквоїд»

 

Новий роман українського письменника, поета-метафориста Костянтина Коверзнєва, який, за визначенням Богдана Бойчука, на київському літературному овиді по відношенню до Нью-Йоркської групи поетів і Київської школи посідає офф-офф-офф-становище, ми очікували кілька років після виходу першого прозового твору – роману «Ти не прочитаєш цю книжку». На сторінках захоплюючої урбаністичної прози К. Коверзнєва вимальовуються незалежні персонажі на тлі спочатку, здавалося б, буденних, але згодом пригодницьких подій, в які вони потрапляють завдяки власній вдачі та авантюрній лінії поведінки. (…) Кожен у цій книзі для дорослих (18+) прочитає щось своє, така наша читацька вдача. Мабуть, доречно процитувати тут один з останніх пасажів, яким завершується цей дотепний роман: «Не існує ні зла, ні добра. Плакати за почуттями, які колись тебе переповняли, безглуздо. Чоловіки звикли дивитися на жінку як на істоту, що має задовольняти всі їхні бажання».

Анна Лобановська

 

Твір розповідає локальну історію кількох життів, поєднаних між собою чи то збігами обставин, чи то справжнісінькою долею. Головна героїня (жінка-персонаж) тридцятилітня жінка Лєна (саме так до неї звертаються), неодружена, без амбіцій і планів на подальше життя. Вона з’являється в не найкращому вигляді перед читачем – ранок після дня народження сильної та незалежної важко назвати вдалим. І впродовж ста сторінок тексту ми, як колись перед екраном телевізора, переглядаючи старі серіали, живемо з нею, мислимо, дихаємо і завжди підтримуємо її рішення.

Олена Лисенко

 

Костянтин Коверзнєв – народився 1975 року в Києві. Автор поетичних збірок «Немає жалю» (1998), «Наше прощання» (2002), «Телескопи» (2007). Лавреат Міжнародного конкурсу для молодих літераторів «Гранослов» за 1997 рік. Автор культового роману «Ти не прочитаєш цю книжку» (2012).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *