Арена

Використання Юрієм Бойком риторики радикальних націоналістів ставить під загрозу новий проєкт Льовочкіна для південно-західного електорату – Монтян

Віднедавна у своїх виступах Юрій Бойко почав використовувати риторику радикальних націоналістів. Але через фрази на кшталт “проросійські бойовики, у яких руки по лікоть у крові” новий політичний проєкт для Південного Сходу, який за погодженням із Зеленським робить Льовочкін, приречений на невдачу.

Про це у своєму Телеграм-каналі заявила відомий блоґер і громадський діяч Тетяна Монтян: “Соратник Льовочкіна-Фірташа Юрій Бойко переконаний, що всі мешканці “ЛДНР”, які отримали паспорти РФ, поїдуть до Росії у разі реалізації Мінських угод. Ну що, товариші, не очікували у виконанні Бойка улюбленої фрази нациків та каструль «Чемодан – вокзал – Росія!», адресованої всім українцям, які виступають проти перетворення їх рідної країни в Антиросію під керівництвом салорейхівського режиму?

Хотілося б сказати, що не 600 тисяч, а під мільйон людей у ​​”ЛДНР” отримали паспорти РФ. І силовиків серед них на порядок менше, ніж звичайних роботяг. Ну і мільйон – це лише тих, хто у “ЛДНР” отримав паспорти; якщо додати людей, які отримували громадянство у самій Росії, то буде ще більше. Їх усіх відправити до Росії? У столипінських вагонах?

Але це не все. Бойко розширив свій словниковий запас такими фразами, як “проросійські бойовики, які мають руки по лікоть у крові”. Залишилося ще про перемогу заявити, про жаб, що квакали на місці Москви, коли київські князі ріднилися з європейськими монархіями, і про московських попів. Тож уже пробити всі днища, які тільки можна пробити. Погодьтеся, що новий політичний проєкт для Південного Сходу, який організовує Льовочкін зі схвалення ЗЕльця, має всі шанси на успіх. Щоправда, серед електорату “Свободи” чи ЄС Пецюльки”.

“Не розумію, що сталося з Юрієм Бойком. Відчуття, що його дітей захопили у заручники та змушують нести таку добірну дичину. Дуже шкода”, – додала Монтян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *