Арена

“Сухого” під час візиту до стоматолога вбив лижник

На Прикарпатті розшукують кілера, який розстріляв 42-річного чоловіка під час лікування зубів.

У свою жертву вбивця випустив щонайменше шість куль. Стоматолога, який був поруч, вбивця не зачепив, повідомляє ТСН.

“Здійснено орієнтовно шість пострілів. Більш детально встановить судмедексперт”, – заявив заступник начальника обласної поліції Денис Кравченко.

Пораненого доправили до Яремчанської лікарні: вона зовсім близько від стоматкабінету. Медики намагалися врятувати чоловіка, але попри їхні зусилля, той помер.

“Дорогою в операційну проводилися реанімаційні заходи. Але пацієнт мав критичні показники, тож сталася клінічна смерть, реанімаційні заходи виявилися неуспішними”, – сказав лікар-хірург Яремчанської міської лікарні Станіслав Яцук.

Убитий – Ігор Дутка, який відомий у кримінальних колах під прізвиськом “Сухий”. П’ять років тому на нього вже був замах – тоді його поранили під час вечері у ресторані.

Зі слів очевидців відомо, що підозрюваний був одягнений у лижний костюм з маскою на обличчі. А тому і не привернув до себе уваги в курортному гірському містечку.

В області оголосили спецоперацію, але її результатів поки що немає.

Убивство сталося в місті Яремче Івано-Франківської области 14 лютого. Лкар-стоматолог розповів поліціянтам, що до стоматологічного кабінету забіг невідомий та розстріляв пацієнта. Після злочину кілер утік.

З місця події криміналісти вилучили низку речових доказів. На території области тривають слідчі дії та оперативно- розшукові заходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *