Арена

Микола Тищенко перевірив бомбосховища Києва, допоки Кличко був у Мюнхені

Народний депутат, заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко перевірив стан бомбосховищ столиці.

У цей час мер Києва Віталій Кличко у Мюнхені зустрічався із представницею білоруської опозиції Світланою Ціхановською.

Народний депутат Микола Тищенко розпочав із центрального бомбосховища на вулиці Симеренка, де повинні, окрім місцевих мешканців, ховатись і керівники мікрорайону.

Він запропонував місцевій мешканці взяти участь у інспекції. Зайшовши всередину сховища, вона засумнівалася, що сховище призначене для простих громадян, але депутат запевнив, що це не так, оскільки притулок вміщує до 400 осіб.

Тищенко залишився задоволений якістю консервації та галет, спробувавши їх. Задовольнила його і якість технічної води, запаси якої розраховані на три доби. Також нардеп перевірив автономну систему очищення повітря.

Тищенко

«Ми не хочемо війни, але ми готові до будь-яких викликів у світі. Ми нікого не боїмося, не панікуємо і працюємо», – розповів Тищенко Pavlovsky NEWS.

Зазначимо, що у Миколи Тищенка з’явилася нова приказка: “Ми не Гордони, сім’ю не вивезли за кордони”.

Окрім цього, народний депутат у рамках інспекції відвідав та перевірив стан Київської гімназії східних мов, що знаходиться у Святошинському районі столиці. Вночі 14 лютого там спалахнула пожежа, з вогнем боролися 60 пожежників.

Таким чином, як показали журналісти, господарством столиці змушений займатись Тищенко, поки Кличко розігрує свої політичні інтриги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *