Арена

Волонтери з Волині не забувають про постраждалих мешканців Київщини

Мешканці Луцька організували гуманітарну допомогу жителям смт. Немішаєве, що в Бучанському районі на Київщині.

Про це повідомила онлайн-газеті “ПолітАрена” активістка Катерина Коверзнєва і висловила особливу подяку Ярославу Мицюку та волонтерському штабу “Ангар”.

Гуманітарну допомогу від волинян отримали кілька десятків людей, які перебували в окупації.

Сьогодні бої на сході нашої країни змушують дещо відкласти страшні спогади про ті часи, коли ворог підступав до Києва, а мешканці області чинили опір, згодом опинились у підвалах або й були просто знищені рашистами. Багато людей залишились без домівок або їх дім частково зруйнований, без роботи або і без здоров’я.

В ці непрості часи головне зрозуміти, що ніхто не буде забутий і немає нічого важливішого аніж підставляти плече одне одному у ці скрутні часи.

Нагадаємо, що Немішаєве розташоване між Бучею та Бородянкою. Цей населений пункт був окупований рашистами 3 березня і звільнений ЗСУ 1 квітня.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *