Арена

Мені є чим пишатись за роки моєї роботи, – Венедіктова

Ірина Венедіктова оприлюднила перший коментар після відсторонення президентом.

“Я не можу і не збираюсь сперечатись із думкою чи рішенням президента – президент у своєму праві приймати рішення, в тому числі обговорюване зараз. Процедура звільнення генпрокурора всім добре відома, іншої нема, інша не передбачена законом. Всім добра”, – написала генпрокурорка у Facebook.

Якщо відповідну постанову зареєструють у Верховній Раді Венедіктова “ні на секунду не задумається і прибуде на звіт до народних обранців”.

Також заявила, що їй “є чим пишатися на займаній посаді”.

“Я продемонструвала гарні результати роботи, мені вдалося об’єднати юридичну, професійну, кримінально-процесуальну світову еліту навколо проблем України в інтересах України”, – заявила вона.

“Я була призначена на цю посаду вже будучи відповідальною і морально зрілою людиною, а за останні два роки всерйоз подорослішала. Не можу уявити, що подібні питання можуть вирішуватися кулуарно, без висловлення взаємної поваги, не по-діловому, так би мовити. Іншими словами, як тільки завершиться стадія “врегулювання” ситуації, що склалася, в адекватному і зрозумілому для всіх сторін ключі, я дам вичерпний коментар”, – написала Венедіктова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *