Арена

Мар’яна Безугла шкодить на фронті і робить ідіотські заяви, – Гайдай

Після візиту нардепа від “Слуги народу” Мар’яни Безуглої до однієї з поліцейських дільниць російська артилерія обстріляла об’єкт.

Таку заяву в інтерв’ю Громадському голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Раніше Безугла стверджувала, що Гайдай не володіє ситуацією в області.

“Боже мій, ну я не можу коментувати ідіотку. Вона, напевно, хвора людина взагалі. Нумо так. Відкрийте мій фейсбук і перегляньте з 24 лютого. Ви там побачите прямі ефіри безпосередньо з Сєвєра, Лісіка. Що треба ще? На околиці міста, аби було знак видно? На даху дев’ятиповерхового будинку, аби було всю панораму видно? З лікарні Сєвєродонецька, з лікарні Лисичанська? Я не буду, як Безугла. Вона приїхала в поліцейський відділок, із кимось листувалася, декілька дзвінків зробила, потім цей поліцейський відділок накрило повністю артилерією. Його зруйнувало. Слава Богу, що всі живі, тільки вона втекла за день до того. Те, що я був на місці, знають усі. Навіть якби я був десь у Канаді, до прикладу (але я там не був), проте у цей час все б працювало завдяки тому, що я правильно координував би, це була б нормальна робота?”, – сказав Гайдай.

Відомо, що Безугла – член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Вона також заявляла, що є резервісткою ОР-1 після мобілізації у 2015-му, але не призвана зараз через роботу в парламенті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *