Арена

На 152-й день війни Світлана Крюкова купила собі новий «Мерседес»-купе вартістю 6 млн

Головний редактор «Страна.юа» Світлана Крюкова купила собі новий «Мерседес». Але не для армії та ЗСУ, як це роблять волонтери, а для себе. Про це написав у себе в ФБ журналіст Денис Петров та опублікував відео.

«Цікаво спостерігати за тим, як Крюкова розцінює поняття «нульова розмитнення». Саме цю функцію раніше було запроваджено урядом з метою викупу авто в Європі та перегону в Україну для потреб ЗСУ. Але Світлана зрозуміла це по-своєму і купила собі новий «Мерс». Поки багато жінок-волонтерів захищають Україну зі зброєю в руках, віддають останнє, позбавляють себе шматка хліба, наближаючи перемогу, а їхні діти приносять у благодійні фонди свої найцінніші скарбнички, та й загалом усі люди за пару днів збирають мільйони на «Байрактари» та іншу техніку на фронт – Світлана тим часом купує собі нову тачку», – пише журналіст.

Він обурений тим, що раніше один із керівників видання «Страна.юа», а з 24 лютого – головний редактор і за сумісництвом – адміністратор ТГ-каналу «Джокер» – Світлана Крюкова перевершила себе: «Вона роз’їжджає у сукні на високих шпильках дорогими київським магазинам на своєму новому «Мерседесі»-купе (Новий «Мерседес»-купе коштує зараз 6 000 000 грн – 150 000 уе, залежно від комплектації. – Ред.) і навіть, не соромлячись, махає ручкою. Ось так легко вона махає всім українським жінкам, які чекають на своїх чоловіків з перемогою з війни та тим жінкам, які зараз працюють волонтерами на всіх фронтах у тилу».

У цей час, як стало відомо з коментарів у соціальних мережах, практично весь редакційний склад чекає на виплати із зарплат.

«Затримки з фінансами трапилися якраз на випадок позбавлення Геннадія Корбана українського громадянства. Як виявилося, ні для кого вже не секрет, що Світлана та Геннадій перебувають у любовних зв’язках, і Геннадій був головним фінансовим директором видання «Країна.юа», – пише журналіст.

Крюкова

 

Крюкова

Він також повідомляє, що від наближених до Корбана джерел стало відомо – доки він не повернеться в Україну, «Страна.юа» грошей не отримає.

«Ось такий цікавий оксюморон. Але в чому винні журналісти видання, які опинилися без грошей у війну? А там працювали справді професіонали своєї справи. Звертаюся до колег: ви хочете дізнатися, де ваші гроші – запитайте Світлану!», – заступився за колег журналіст.

Зазначимо, що у коментарях під останніми постами Світлани з’явились питання її робочих та дружніх стосунків з Іллею Ківою, якого зараз звинувачують у колабораціонізмі.

 

Крюкова

Як відомо, у ВР журналісти «Страна.юа» регулярно брали у нього коментарі, а сама Світлана Крюкова підтримувалаєкснардепа-сепаратиста, присвячуючи йому картини.

Крюкова

Крюкова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *