Арена

Телемаратон “Єдині новини” дискредитував себе

У понеділок, 12 вересня, телеканал “Рада” запросив до етеру спільного телемаратону “Єдині новини” нардепа Анатолія Бурміча, обраного від тепер уже забороненої проросійської “Опозиційної платформи – за життя”. Із фракції ОПЗЖ він вийшов лише 14 квітня, а нині входить до депутатської групи “Відбудова України”.

Про це повідомляє “Детектор медіа”.

Протягом етеру в одіозного депутата жодного разу не запитали про його політичну позицію чи ставлення до рашистського вторгнення. Крім того, як член комітету з антикорупційної політики Бурміч чомусь обговорював опалювальний сезон та підготовку до зими.

Зазначається, що до повномасштабної війни ОПЗЖ-шник регулярно світився на телеканалах Віктора Медведчука, де просував російську пропаганду про “зовнішнє управління” Україною. І навіть після 24 лютого в етері, запис якого зник разом із YouTube-каналом Ukrlive, Бурміч звинувачував у вторгненні США, а не кремлівського старця. А про оборону ЗСУ казав, що не може зрозуміти, що саме обороняється, якою ціною і навіщо.

Через такі заяви увійшов до “Дошки ганьби” від “Детектор медіа”.

На день раніше, 11 вересня, за словами головного редактора “Новинарні” Дмитра Лиховія, “Перший” канал запросив на етер того ж таки телемаратону Вадима Крохмаля – представника забороненої “Партії Шарія”.

“Анна Чередніченко, а давайте ви більше не будете брати в ефір нацмарафону у слоті “Суспільного” куп’янських депутатів від забороненої “Партії Шарія”? Вадим Крохмаль зараз може розповідати все, що завгодно, але ж”, – звернувся він до телеведучої.

За даними Telegram-каналу “Відсіч”, на телемаратон приходили й инші представники колишньої ОПЗЖ – зокрема Валерій Гнатенко, Тетяна Плачкова та Володимир Мороз.

Фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *