Арена

Путін оголосив, що загарбані українські території стали назавжди московитськими

Керівник рашистів Владімір Путін оголосив про “приєднання” тимчасово окупованих Луганської, Донецької, Запорізької й Херсонської областей до Московщини.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

“Люди, які живуть у Луганську й Донецьку, Херсоні й Запоріжжі, стають нашими громадянами. Назавжди”, — заявив Путін.

Крім того, він закликав Україну “сісти за стіл переговорів”, хоча не збирається обговорювати “приєднані” до т. з. РФ території.

“Ми закликаємо київський режим припинити вогонь і всі бойові дії, ми готові до переговорів, але вибір людей [референдуми] обговорювати не будемо”, — сказав кремлівський карлик.

Як відомо, окупаційна влада на тимчасово захоплених територіях України оголосила про проведення “референдумів” з 23 до 27 вересня стосовно приєднання до т. з. Російської Федерації. Водночас очільник рашистів Владімір Путін оголосив часткову мобілізацію, а також напряму пригрозив застосуванням ядерної зброї проти України.

Нагадаємо, що колишня німецька канцлерка Ангела Меркель вже після повномасштабного вторгнення рашистів до України заявила, що вважає правильним своє рішення не брати Україну до НАТО у 2008 році.

На думку прессекретарки президента Віктора Ющенка (2006-2010) Ірини Ванникової, “сьогодні можна чітко зафіксувати, Путін не просто накручував пані Меркель проти України, він зробив її співучасницею своїх злочинів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *