Політвернісаж

Кожен день готувати ґрунт для майбутніх подій

Якщо наше керівництво збирається колись застосувати українські дрони дальньої дії проти критичної інфраструктури РФ, то вже зараз треба доводити до відома узьких, що #ресентимент_наш.

Вже зараз Арестович, Фейгін, Невзоров мають кожен день повідомляти через свої канали про «варварскіє обстрели украінскіх тєплостанций і ліній електропередач, в рєзультатє которих мірниє жітели астаются бєз тєпла і свєта в своіх домах». І після цього додавати: «Украіна нанєсьот атветниє удари. УДАРИ В АТВЄТ на варварскіє абстрєли».

Постійно говорити про те, що ми ВИМУШЕНІ ВІДПОВІДАТИ, не ми почали обстріли мирняка. Не до всіх, але до частини узьких дійде. І викличе хоча б зачатки розколу в суспільстві по цій лінії.

І кожен день готувати ґрунт для майбутніх подій. Малювати карти, в яких показувати, куди долетить український БПЛА дальністю 1000 км – а це більше відстані між Києвом і Москвою.

І робити це через всі канали, по яких можна донести інфу до роіссян.

Не в українських мережах, бо це призведе до зайвої ажітації та розчарування від відсутности цих БПЛА або військово-політичного рішення про удари у відповідь. Можна навіть простенькі дрони з попереджувальними листівками засилати і розкидати над їхніми місцями скупчення людей.

Юрій Ніколов, журналіст

Фото ілюстративне

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *