Візії

Електроенергія та справедливість

З’ясувалося, що я вже не просто стерво, а те саме стерво, якій не вирубають світло. Ну майже. У нашому комплексі – три будинки і пощастило саме моєму.

І ось, дійшли до мене легенди про знаменитий срач у чатіку і як сусіди обурюються несправедливістю. Бо вони сидять у темряві, а ми – у Лас-Вегасі, шо аж до Білорусі видно. От, думаю, суки. Чогось раніше не заздрили нам і не писали: «О, а чого це їм усі снаряди поприлітали, а нам – жодного?!»

Заходжу в чатик, а там з обурених – аж одна, до якої потім доєдналося максимум двоє-троє не таких радикальних. Вона писала, шо треба наш будинок теж відключити. Але потім з‘ясувала, що у нас в підвалі – насос, який качає воду усім і якщо у нас не буде світла, то у всіх не буде води. Але ця женщіна не здалася і почала з‘ясовувати, як так зробить, щоб у квартирах світло вирубили, але насоси щоб працювали.

Але головне – не це. Головне, що вона мала вигляд абсолютно маргінальної людини. Її майже ніхто не підтримав. Навпаки, сусіди почали офігівати з її слів і робити зауваження. З нашого будинку почали писати, що раді запросити інших до себе, зарядити гаджети, попрати чи підігріти води.

Ну, тобто, адекватних і хороших (наскільки люди взагалі можуть бути хорошими😃) таки більше. Не чекала такого повороту.

Лєна Чиченіна, журналістка

Мову ориґіналу збережено

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *