Арена

На острові Палм-Джумейра гріла своє тіло Юлія Тимошенко (ВІДЕО)

Лідерка партії “Батьківщина” та народна депутатка Юлія Тимошенко на початку 2023 року відпочила на віллі п’ятизіркового готелю “Kempinski” у Дубаї, на насипному острові Палм-Джумейра.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста видання “Українська Правда” Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готелю “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра.

За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці й увечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники.

Залишаючи помешкання, лідерка “Батьківщини” з обережності сідає в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Однак журналістам вдалося поспостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Натомість щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

За інформацією джерел УП, через п’ять днів після цього Тимошенко повернулась до Києва.

Співрозмовники УП у бізнесових колах повідомляють що родина доньки політикині переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи.

Також два місяці тому УП зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечоткіна у готелі “Kempinski” у Відні, коли лідерка “Батьківщини” приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

Нагадаємо, що в грудні 2014 року письменник Костянтин Коверзнєв заявив, що весілля доньки Тимошенко ще раз засвідчило про те, що Україна має через вибори звільнитися не лише від клану Януковича, але й від клану Тимошенко, бо ж їхня поведінка як у побуті, так і в держуправлінні мало чим відрізняється.

«Престижні авто на весіллі, приватна охорона з акцентом, дорогі подарунки та десятки тисяч доларів на святкування не корелюються із проголошеним режимом економії, віяловими відключеннями електроенергії, скороченням реальної зарплатні за листопад, порівняно з листопадом минулого року на 13,5%, та фактичною війною на Сході України», – сказав тоді письменник.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *