АнонсиАрена

Фільм Шона Пенна про Україну з 18 вересня буде виставлено на стримінґовому сервісі

Документальний фільм про війну в Україні «Суперсила» (Superpower), який зняли американський актор і режисер Шон Пенн і Аарон Кауфман, буде доступний на стримінґовому сервісі Paramount+ з 18 вересня.

Про це повідомляє The Guardian.

У першому трейлері фільму показано, що повномасштабне вторгнення московитів заскочило Пенна в Україні, де він перебував із наміром зняти стрічку про шлях Володимира Зеленського від коміка до президента.

«Суперсила» включає сцени, коли московитські війська скинули перші бомби на Київ у лютому 2022 року.

Загалом Пенн і його команда сім разів відвідали Україну в межах процесу фільмування.

Відомо, що в лютому цього року на Берлінському міжнародному кінофестивалі (Берлінале) відбулася прем’єра документального фільму «Суперсила».

Раніше леґендарний американський актор і режисер звертався до мільярдерів світу із закликом придбати для України дюжину винищувачів, які перевершують за технічними характеристиками рашистську військову авіацію.

Пенн просив мільярдерів витратити як мінімум 300 мільйонів доларів США і придбати для ЗСУ дві ескадрильї винищувачів F – 15 або F-16, які мали б якісну перевагу над московитськими винищувачами моделей Су і МіГ.

Також Пенн закликав мільярдерів придбати для України системи протиракетної оборони на 200 мільйонів доларів. Тобто разом витрати склали б 500 мільйонів доларів.

Світлина: Reuters

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *