Арена

Поліціянт тричі стріляв у спину беззбройному чоловіку в Дніпрі

У Дніпрі затримали поліціянта, який застрелив чоловіка. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу.

За даними слідства, двоє патрульних зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти з авто водій та пасажири відмовились, після чого вони почали силою витягувати їх з автівки, а також використали газовий балончик.

Під час бійки поліціянт здійснив три постріли в спину пасажиру з табельної зброї. Від отриманих вогнепальних поранень той помер на місці. Зараз вирішується питання про повідомлення патрульному про підозру.

Увечері того дня в мережі з’явилося відео конфлікту між двома патрульними поліціянтами та водієм і пасажирами автівки.

На них можна побачити, як поліціянти намагаються витягти дівчину з автівки, однак вона опирається. Завершується відео зіткненням між чоловіком і патрульним. Чоловік іде у бік патрульної, чутно крик, після чого патрульний тричі (!) стріляє у нього.

У патрульній поліції заявили, що співробітників відсторонили. У ДБР повідомляють, що водій елітного авто “ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху”, мав ознаки алкогольного сп’яніння та поводився агресивно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *