Арена

Авторагулю з Києва загрожує від п’яти до восьми років тюрми

У Святошинському районі столиці водій автомобіля Volkswagen не надав перевагу в русі чоловіку, який переходив дорогу по «зебрі». Пішохід зробив порушнику зауваження, але той накинувся на чоловіка з кулаками.

Як розповіли у поліції Києва, днями до Святошинського управління надійшло повідомлення від медиків, про те, що з проспекту Академіка Палладіна у тяжкому стані госпіталізували 38-річного чужоземця з травмою голови. Для встановлення всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці розшукали свідка, який розповів, що водій легковика вдарив пішохода у голову, сів до автомобіля та поїхав. Оперативний черговий скерував на розшук машини та водія наряди поліції. Протягом кількох годин зловмисника затримали на одній з вулиць Святошинського району. Ним виявився 52-річний місцевий житель.

Слідчі встановили, що між чоловіками на дорозі виник конфлікт через правила дорожнього руху. Пішохід зробив зауваження водію та вдарив авто. Розлютившись, кермувальник вийшов з машини та вдарив чоловіка у голову. Від удару пішохід упав і знепритомнів.

Слідчі повідомили водію про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу — умисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловіку загрожує від п’яти до восьми років тюрми. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід: нічний домашній арешт.

Фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *