Прес-релізи

Заява з приводу загибелі в ДТП волонтера Юрія Бухмана

Заява Благодійного Фонду Едуарда Мкртчана

Юрій Бухман, який 14 листопада трагічно загинув у ДТП, був волонтером і партнером нашого Фонду. Він опікувався проєктами із закупівлі автомобілів, засобів зв’язку і генераторів для різних підрозділів ЗСУ. Його знання і досвід в організації транскордонної логістики були неймовірними. Завдяки його зусиллям товар, замовлений для українських воїнів у різних країнах ЄС, надходив вчасно і завжди був належної якості. Вже в Україні ми разом відновлювали привезені машини, встановлювали на них додаткове оснащення і відправляли захисникам на фронт.

Наші представники будуть контролювати хід розслідування автомобільної катастрофи, у якій загинув Юрій Бухман. Разом із колегами – представниками волонтерської спільноти – ми вимагаємо об’єктивного всебічного розслідування цієї трагічної пригоди. Ми упевнені, що особи, винні у загибелі нашого колеги, мають бути притягнуті до відповідальності. Ніщо і ніхто не має цьому завадити. Розраховуємо, що переможе справедливість і закон, а не впливовість чи гроші.

Довідково:

14 листопада, на вулиці Старокиївській, що в Голосіївському районі Києва в результаті автомобільної катастрофи загинуло двоє людей. Одним із загиблих виявився волонтер Юрій Бухман – волонтер і партнер Благодійного Фонду Едуарда Мкртчана.

17 листопада Шевченківській райсуд Києва підтримав клопотання прокурора та взяв під варту на строк 60 днів без права внесення застави Катерину Дагаєву, яка перебувала за кермом в одній з машин під час катастрофи. Під вартою опинився і другий фігурант ДТП, який перебував разом із Дагаєвою.

Благодійний Фонд Едуарда Мкртчана підтримує військових, цивільних, допомагає ліквідувати наслідки ворожих обстрілів мирних міст Донеччини. Засновник Фонду Едуард Мкртчан із березня 2022 року перебуває на фронті у складі одного з бойових підрозділів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *