Арена

Зеленський дотримується стратегії “скинути все на військових”

Журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва поділилася першими враженнями від підсумкової пресконференції Володимира Зеленського.

Пасаж про «селфі робити не буду». Хоча те кляте селфі могло би дуже допомогти міжнародній допомозі зброєю і грошима. Голосуванню в Конгресі.

Постійне підкреслювання, що саме Генштаб, військові, армія мають порішати питання з мобілізацію, стратегією, конкретними речами на полі. А де тут випав наш цілий Верховний Головнокомандувач, який так любив підкреслювати цей статус на минулих пресконференціях?

Пряма вудочка для антонін і любителів простих рішень, що це саме військові «м‘ясники», а не Банкова. «Вони запропонували додатково мобілізувати 450-500 тисяч людей. Це дуже серйозна цифра. Я сказав, що мені потрібно більше аргументів, щоб підтримувати цей напрямок, тому що це питання людей, справедливості, обороноздатності та фінансів». Ну, а як ви хотіли пане президенте і ваш Андрій, Діма та Жовква — красуватися в хакі і танкових шевронах, поки хтось беззмінно гниє в окопі 2 роки?

Із цієї категорії зневаги заява «на одного військового — 6 людей в цивільному житті». Можу сказати, що я залюбки поплачу податки для незнайомого військового, але не на марафон чи Лєнку Кропив‘янку-Кравець.

Підкреслений поділ на «моя команда менеджерів» і «військові».

«На Півдні були складнощі, бо усі говорили про цілі». Давайте чесно скажемо, що регулярний піар Подоляка, Єрмака і Маляр на контрнаступі потужно підісрав усім планам. У мене є скріни Маляр, де вона ще 19 квітня патякає про початок контрнаступу. Я не бачила жодного поста Залужного, Сирського, Тарнавського зі смайликами і іншою фігнею про це. Але політичних клопів — овер дофіга.

Зеленський і його команда явно вирішили дотримуватись стратегії «скинути все на військових». І якось пропетляти до виборів. Авось тупі виборці, які хотіли шашлику — тепер клюнуть на аеропорт Бориспіль.

Дуже цікава заява про Бориспіль з огляду, як влада готувалась до захисту Гостомеля. Коли бригаду Нацгвардії попри прямі попередження ЦРУ — відправили у повному майже складі на Рубіжне. Добре, що окупантам не вдалось у підсумку взяти аеродром, інакше чимало киян уже б удобрювали собою ближні сквери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *