Прес-релізи

Стартував збір на 1000 дронів від українських ритейлерів

З 15 грудня стартував важливий великий збір від Першої Президентської бригади оперативного призначення імени гетьмана Петра Дорошенка Національної Гвардії України «Буревій» (в/ч 3027) (далі – Бригада «Буревій») та партнерів-ритейлерів, серед яких такі бренди, як Магазин Техніки Foxtrot, Територія мінімальних цін, Люксоптика, БІ, Athletics, Akvarel, мережа ресторанів MAFIA, MyPlay, Циферблат, Butlers, Fly Kids та багато инших.

Мета збору: 1000 дронів, що є триденною потребою для 10 кваліфікованих пілотів бригади. Потреба максимально актуальна «на зараз», бо закупівля компонентів і складання дронів потребує часу.

Сума збору: 14 млн грн
Термін діі збору: з 15.12.23 до 15.01.24.

Для проведення збору одним з лідерів в своєї галузі компанією IWIS було створено веб-сайт бригади Буревій bureviy.org, на якому можна зробити донат шляхом купівлі унікального сертифікату “Новорічний подарунок орку” на знижку 5% або 10%, вартість сертифікатів складає 500 грн або 1000 грн відповідно.

Механіка отримання знижки досі проста:
1. На сайті bureviy.org необхідно обрати донат: 500 грн або 1000 грн;
2. Залишити свою електронну пошту;
3. Оплатити;
4. Перевірити пошту — там лист красивий та святковий;
5. Показати цей лист в магазині та отримати знижку 5% або 10% відповідно.

Незважаючи на обмежений термін дії акції у зв’язку з потребами бригади, дуже важливим залишається можливість долучити нових ритейлерів, щоб надати більший вибір та дійсно виступити єдиним професійним фронтом. Це дасть можливість залучити велику кількість українців до збору, віддячивши їм знижками у сезон новорічного шопінгу.

Підтримка акції для ритейлерів – це можливість:
• отримати додатковий товарообіг завдяки мотивації зробити покупку до 15 січня, конкурентна перевага перед тими, хто не візьме участь;
• продемонструвати свою високу відповідальність за військо та країну під час «високого» сезону;
• показати іншим професійним спільнотам, як можна знаходити спільну мову та винаходити як швидко та спільно впливати на ситуацію, закликати инші бізнеси (банки, медицину, послуги та ін.) зробити так само.

Для всіх українців це можливість:
• закінчити рік гучно, подякувавши війську, що б’ється, а країні, що об’єднана.

Ми можемо подякувати воїнам за рік, який повернув надію на прибутковий роздрібний бізнес в Україні, та зробити свій внесок у майбутні, ще більш успішні, роки професійного служіння вільному народові у вільній Україні.

Світлина Генерального штабу ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *