Арена

Какая разніца: Зеленський сфотографувався з фанатом “русского міра”

У соцмережах з’явилися світлини президента України Володимира Зеленського на гірськолижному курорті Буковель, який належить олігарху Ігорю Коломойському.

Фотографії з главою держави розміщують лижники, які також відпочивають у Буковелі.

Як відомо, президент Зеленський зі своєю сім’єю поїхав на новорічний відпочинок у президентську резиденцію “Синьогора” в Гуті, що на Івано-Франківщині. А  першого дня нового 2020 року  в соцмережах з’явилися його фотографії з засніженого гірськолижного курорту Буковель.

Пізніше стало відомо, що президент України сфотографувався з фанатом Москви. Відповідне фото користувач Instagram kolia_sofron виклав на своїй сторінці в соцмережі. Там  він з гордістю  публікує світлини  з Червоної площі в Москві, фотографії пейзажів з Санкт-Петербурга. Більше того, в описі його профілю написано “Червона армія”. Ще одне фото з’явилося і в Instagram-паблік Зеленського.

“Теж в Буковелі”, – підписали фото з президентом України.

31 грудня 2019 року президент України Володимир Зеленський і лідер Росії Володимир Путін провели телефонну розмову, під час якої привітали один одного зі святами і обговорили новий обмін утримуваними особами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *