Візії

Хитрожопі спекулянти самі себе надурили

Весь лютий і половину березня прем’єр Гончарук і Ко спокійно торгували масками і продавали їх в Німеччину, Іспанію та инші країни. Таке звинувачення висунув народний депутат Олексій Гончаренко.

Депутати “ЄС” міськради Львова навіть звернулися до СБУ з вимогою негайно розслідувати, хто продав в Іспанію захисні маски.

Достеменно відомо, що попри прохання РНБО заборонити продаж медобладнання за кордон, Кабінет Міністрів України продовжував торгувати медичними масками, які знадобилися б для запобігання епідемії в Україні.

Журналіст Андрій Лаврик відзначив те, що спекулянти масками виявилися недалекоглядними людьми:

“Дивіться, як дотепно.

У кейсі з захисними респіраторами, які напівконтрабасом вивезли в Іспанію, показове наступне. Як вже з’ясувалось, український продавець прокрутив схему із митницею і китайцем, аби зірвати куш розміром до 5 млн грн налічманом. А якби не поспішав і притримав партію хоча б на тиждень, то зірвав би джекпот у щонайменше 25 млн грн – в Україні, без всяких схем, цілком легально. Навіть якби він виставив цінник у $10 за штуку, у нього б склад все одно вичистили б під нуль максимум за дві доби (а це – понад 50 мільйонів гривень за партію у 200+ тис. екземплярів).

Але ніт, ми настільки хитрожопі, що самі себе надурили як мінімум вп’ятеро, і маємо у перспективі кримінальне провадження по кількох статтях ККУ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *