Арена

Недалеко від Чорнобильської зони відчуження є “розсадник неадекватних осіб”

З моменту початку масштабної пожежі в Чорнобильській зоні виник новий осередок займання.

За даними Національної поліції, до цього причетний 37-річний місцевий житель. Він спалював сміття, після чого залишки тліючого багаття висипав на суху траву. Пізніше тут виникло загорання сухостою.

Чоловік побачив, що вогонь перекинувся далі, але не подзвонив рятувальникам, а намагався самостійно загасити вогонь. У нього цього не вийшло і вогонь перекинувся далі.

Через сильний вітер вогонь перекинувся на територію лісу, а далі в зону відчуження, де сталася масштабна пожежа.Якщо провину чоловіка доведуть, то йому загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі.

Вчора також онлайн-газета ПолітАрена повідомляла про лісову пожежу в Чорнобильській зоні відчуження, яку не вдавалось загасити, з посиланням на директора Chornobyl Tour Ярослава Ємельяненко.

Раніше стало відомо, що 27-річний житель села Рагівка, заради забави в трьох місцях підпалив сміття і траву. Після чого вогонь вітром перекинуло далі, і він уже не зміг впоратися і згасити вогнище. Результатом такої забавки став вогонь, який знищив 5 га лісництва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *