Арена

Влада, чомусь, не боїться “розкидатись” досвідченими менеджерами

Виконавчий директор “Нафтогазу” Юрій Вітренко  вже має кілька пропозицій щодо роботи у приватному секторі у разі його звільнення.

Про це він розповів в інтерв’ю liga.net.

“Дійсно, це вже буде четвертий раз, як я буду йти з Нафтогазу. Кожен раз я йшов символічно. Куди я буду йти цього разу? По-перше, мені ще потрібно відпрацювати в Нафтогазі два місяці. Потім літо, хочу витратити місяць на відпочинок”, – зазначив Вітренко.

“Приватний сектор для мене завжди відкритий. У мене вже є кілька пропозицій – одна міжнародна і одна – українська. Не думаю, що я залишуся без роботи. Але називати ці компанії буде неправильно”, – додав він.

Відомо, що Вітренко переміг у Стокгольмському арбітражі російський “Газпром. Пізніше він розповів, що його посаду ніби скорочують і його готові звільнити. В ефірі одного з телеканалів він заявив, що Наглядова рада не має прямого відношення до його скорочення, а вона лише погоджувала це рішення.

“Я, з одного боку, дійсно був драйвером або генератором цієї реформи корпоративного урядування, внаслідок якої і з’явилася наглядова рада. Але я не обирав цю наглядову раду. Наглядова рада не має прямого відношення до мого скорочення. Вона погоджувала це рішення. Але в наглядовій раді є представники президента, представники Кабінету Міністрів. І це рішення не незалежних членів, а це рішення погоджувалося на набагато більш високому рівні, як ми всі розуміємо. Тому тут не питання наглядової ради”, – сказав Вітренко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *