Арена

Поліціянти з Кагарлика не визнають скоєння зґвалтування

Двох поліціянтів з Кагарлика Сергія Сулиму і Миколу Кузіва, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні жінки у райвідділку Голосіївський районний суд Києва арештував на два місяці.

Про це повідомляє hromadske.

Запобіжний захід обирався в закритому режимі. Обидва правоохоронця заявили, що не визнають своєї провини.

Ситуацію з Кагарликом можна порівняти з Врадіївкою у політичному сенсі, вважає відомий український політичний журналіст та публіцист Віталій Портников.

“Врадіївка стала, багато в чому, прелюдією до Майдану 2013-2014 років. Вона підірвала авторитет тодішнього міністра внутрішніх справ і продемонструвала гризню у оточенні Віктора Януковича”, – переконаний Портников.

Журналіст також, нагадує, що Зеленського оточує таке саме жадібне до фінансових потоків оточення, як і свого часу “легітимного-втікача”.

“Ми повертаємося у 90-ті роки. Фінансових потоків буде не вистачати на всіх “господарів життя”. І від того, що ці господарі перейменували себе на “слуг”, безпеки в їхньому житті буде не більше, а менше, а саме життя стане коротшим. Набагато коротшим. Тим більше тоді, коли відкривається ринок землі”, – пише журналіст.

Як повідомляла раніше онлайн-газета ПолітАрена, заступник міністра Авакова пан Геращенко заявив, що на двох поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику чекає позбавлення волі.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *