Арена

Справа Євгена Лахненка – це кричущий факт порушень прав людини

Євген Лахненко — арбітражний керуючий, який на собі відчув пресинг правоохоронних органів, зараз знаходиться у СІЗО, хоча в його справі наявні кричущі процесуальні порушення.

Як це часто буває, правоохоронні органи діють не за законом, наголошує лідерка партії “Національна платформа” Катерина Одарченко.

Вона закликала всіх небайдужих узяти участь у флешмобі на підтримку арбітражного керуючого, члена Ради арбітражних керуючих України Євгена Лахненка, який зараз перебуває у СІЗО.

Зокрема, Рада арбітражних керуючих Дніпропетровської області
поширила з цього приводу таку відозву:

“Друзі, колеги, регіональні ради АК, всі, хто мають відношення до професії арбітражного керуючого, просимо приєднатися до даного флешмобу, скопіювати та розмістити даний пост із фото Євгенія Лахненко на своїй сторінці у Facebook.

Наш колега Євгеній Лахненко стикнувся з пресингом правоохоронних органів.

У рамцях відкритого кримінального провадження з кричущими процесуальними порушеннями чинного КПК проводяться слідчі дії.
У спробах знайти винного правоохоронні органи нахабно порушують букву Закону, ігноруючи при цьому наявні у цій справі докази:
перевірку діяльності арбітражного керуючого Лахненка, яку провело Міністерство юстиції на запит слідчого саме в цьому кримінальному провадженні, а також науковий висновок члена Науково-консультаційної ради при Верховному суді, доктора юридичних наук, професора Олени Беляневич.

Ці докази, чомусь, не беруться до уваги ані слідчим, який звертався до Мін’юсту, ані Печерським судом.

Справа Євгена Лахненка – це кричущий факт порушень прав людини!
Юридичний аналіз даної справи показує, що злочини, які начебто скоїв Євген Лахненко, – є прямими обов’язками арбітражного керуючого у справах про банкрутство.

Про цю справу говорять. Про цю справу знають. Про висновок Науково-консультаційної ради та думку в.о. Голови Асоціації арбітражних керуючих України Олександра Бондарчука можна дізнатися за посиланнями:

http://unita.community/wp-content/uploads/2021/02/науковий-висновок.pdf?fbclid=IwAR1Dxj2z3bY85LbuI13U2DU1ip9D21ObV7fi2cZDkTCW8hqCQDh3MK9n3U0

https://borgexpert.com/news/sprava-ievhena-lakhnenka-tse-krychushchyj-fakt-porushen-prav-liudyny-v-o-holovy-naaku-o-bondarchuk?fbclid=IwAR0aDrHcui7TLE620yDzviQNllSII8B5TOKcaq1AdWpeUzqEtyyhtDaD51w

Наша професійна спільнота має підтримати колегу! Поширюйте даний допис та хештег.
#свободулахненку

Разом ми зможемо домогтися встановлення істини та справедливості по даній справі!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *