Арена

“Слуги”, як змогли, покарали любителя диктаторів у ВР

23 травня, коли у Білорусі хитрощами посадили літак з опозиціонером Романом Протасевичем, “слуга” Шевченко хвалив у соцмережі Лукашенка. Після цього його вирішили виключити з фракції “Слуга народу” й надіслали відповідний документ керівництву парламенту.

“Народний депутат України Євгеній Шевченко був виключений з фракції “Слуга Народу”. Відповідне рішення ухвалено більшістю голосів. Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі”, повідомили у пресслужбі партії СН.

У фракції “Українській правді” повідомили, що голосування підписними листами щодо Шевченка було розпочато ще 2-3 тижні тому. Станом на ранок неділі не вистачало підписів для ухвалення рішення (треба 70%), “але вчора він сам посприяв активізації людей”. Тепер документи від фракції пішли до спікера Дмитра Разумкова.

Сам Шевченко порадів за себе і це рішення фракції у Facebook.

“Нарешті мене виключили з фракції “Слуга народу”! Ми підемо своїм шляхом. А ці соросята угроблять країну і президента остаточно”, – написав нардеп.

20 квітня Євгеній Шевченко самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *