Арена

Літак Ryanair потрапив у скандал в українському аеропорту

Літак компанії Ryanair вилетів з аеропорту “Бориспіль” до Кракова без десятьох дітей-пасажирів, які мали летіти за програмою обміну для творчих дітей “Театр без кордонів”.

Як повідомляє Апостроф, люди запевняють, що приїхали за кілька годин до рейсу, але реєстрація просувалася дуже повільно. Згодом їм повідомили, група запізнилася, а літак полетів.

Дія ПЛР-тестів у дітей мала завершитися наступного ранку, тож аби не перероблювати їх, за кордон вони поїхали автобусом.

“Нам абсолютно нічого не запропонували. Нам сказали: “Якщо хочете, можете купувати квитки на інший рейс. Інший рейс буде, можливо, завтра. Але це не до Кракова, а до Варшави, і там немає місць. Може бути до Вроцлава, але там також немає такої кількості білетів”. І ще була прив’язка до ПЛР-тестів. Тобто, якщо ми будемо летіти на наступний день, то наші ПЛР-тести вже не будуть дійсними”, – наголосила Оксана Трибун, яка супроводжує дітей.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *