Арена

Біля керма Черкаської ОВА стоять “рішалови” з 90-х?

Канівський актив звернувся до президента України, прем’єр-міністра, голови Верховної Ради та нардепа, який представляє інтереси канівщини Віталія Войцехівського

У розпорядженні онлайн-газети ПолітАрена опинився лист-звернення до керівництва країни щодо діяльності нинішнього керівника Черкаської ОВА Ігоря Табурця. На думку авторів звернення, обраний керівник повертає до обласної влади поняття «рєшалова» та закликають повернути на посаду Олександра Скічка. Наводимо повний текст листа.

«Ми, що нижче підписалися, з першого дня появи Вас, Володимире Олександровичу, на політичній арені є Вашими палкими прихильниками. Зокрема і тепер, у часи російської агресії захоплюємся Вашою стійкістю, мужністю та рішучістю. Ви з командою безсумнівно робите для країни та її громадян все, щоб стабілізувати ситуацію. Проте сьогодні, на Черкащині, частина президентської команди псує рейтинг та створює загрозливі для розвитку громади ситуації. Адже, до обласної влади прийшли «рішалови 90-х». Прикро, однак ми щодня спостерігаємо свавільні та не логічні дії обласного керівництва: від розкрадання бронежилетів до цькування та призначень своїх людей у громади Черкащини.

Сьогодні під прицілом – Канів. Голова обласної військової адміністрації Ігор Табурець, замість того, щоб займатись розбудовою, розвитком та організацією посівної в області, змушує призначити на посаду першого заступника міського голови Канева Юрія Дуженка. В місцевих бюджетах катастрофічно не вистачає коштів, а ми маємо годувати чиновників, без яких Канівська ОТГ чудово справлялася упродовж трьох останніх років. Прикро, що під час війни обласне керівництво прагне поставити на ключові посади в громадах непорядних людей, що вже викликає супротив та соціальний бунт у канівчан. Юрій Дуженко очолює Комунальне підприємство «Райтеплоенергія» Черкаської районної ради. Із його появою на посади директора КП почались тотальні скорочення та побори, скорочення надходження податків до місцевого бюджету. Невже заради влади саме таких людей ми боронимо країну?

Обласне керівництво партії Слуга Народу закриває очі на всі ці свавільні випадки і провладна партія на Черкащині є лише фікцією та своєрідним додатком до Європейської солідарності, як би прикро це не звучало.
Просимо втрутитися Вас у ситуацію та не дати Ігорю Табурцю приймати одноосібні та нелогічні рішення у нашому регіоні!

Взагалі, вже настав час дати оцінку роботі вищезгаданого пана на посаді очільника обласної адміністрації і за прикладом Київщини повернути на посаду Олександра Скічка. На нашу думку, людина, яка є представником Президента в регіоні, повинна мати довіру та повагу як і сам Президент. Чого не скажеш про Ігоря Табурця».
Під листом підписалися представники більш як десяти громадських спілок міста та району, представники Чорнобильців, творчої інтелігенції, ветеранів та пенсіонерів ОВС та інші.

Нагадаємо, що днями на Черкащині розгорівся скандал навколо продажу чиновниками Черкаської ОВА бронежилетів через одну з торгівельних мереж України, які мали б у якості гуманітарної допомоги бути передані на фронт.

Фото з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *