Арена

Миколі Тищенку вдалось продати марку “російський корабель” за 12 000 доларів

Народний депутат та заступник голови фракції «СН» Микола Тищенко не перестає дивувати своїми талантами. Так, фонд нардепа у Празі організував благодійний аукціон, на якому продав знамениту марку «Російський військовий корабель…ВСЕ» за 385 000 грн. Нагадаємо, у Києві марки продаються від 100 гривень!

Тищенко

Аукціон пройшов у рамках благодійної вечері, яку ініціювала дружина Миколи Тищенка Алла Барановська та фонд нардепа «Дорога Миру» (WAY OF PEACE).

Тищенко

Окрім марки на заході продали лоти, надані Збірною України з футболу, а також зібрали донати на підтримку ЗСУ. Загалом, за один вечір Тищенко залучив 2,2 млн. гривень, які передасть на потреби Української армії.

Тищенко

«Перший благодійний захід пройшов за підтримки Міністерства закордонних справ України та зібрав 2 200 000 грн! Півмільйона гривень було зібрано із трьох футбольних лотів, які надала Збірна України з футболу! Я передав фонду лімітовану марку «Російський військовий корабель … ВСЕ», яка зібрала на аукціоні 385 000 грн! Особиста подяка Ігореві Смілянському за підтримку! Усі зароблені кошти будуть направлені на закупівлю автомобілів для ЗСУ, повний звіт буде опубліковано на сторінці фонду WAY OF PEACE!», – написав Тищенко у себе в Телеграм-каналі .  Тищенко Фонд Миколи Тищенка “Дорога миру” (WAY OF PEACE) з перших днів займається гуманітарною місією по всій Україні. Крім поставок гуманітарних вантажів фонд Тищенка купує засоби індивідуального захисту для ЗСУ, а також займається організацією безкоштовних обідів для малозабезпечених людей у Києві.

Тищенко

Тищенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *