Арена

Від рук рашистів у Вінниці загинули троє дітей, ще кілька шпиталізовані (ФОТО)

Стали відомі деталі загибелі трьох дітей у Вінниці 14 липня, серед яких чотирирічна дівчинка і двоє хлопчиків семи та восьми років.

Як розповіли у проєкті з фіксації воєнних злочинів “ОЧІ”, інформація про загибель чотирирічної дівчинки Лізи з’явилася у той же день – дитина загинула на вулиці. У неї був синдром Дауна. Перед трагедією її мама Ірина розповідала в Instagram, що ідуть з дочкою на заняття до логопеда. Матір дівчинки вижила.

У день ракетного обстрілу загинув семирічний Максим Жарій разом зі своєю мамою Вікторією Рекутою. Вони в цей час були у медичній клініці “Нейромед”. Як повідомили у Гайсинській районній раді, загиблі проживали в селі Мала Мочулка Теплицької селищної громади Гайсинського району. Односельчани планують зустріти їх тіла живим коридором.

Третій загиблий – восьмирічний хлопчик Кирило Пяхін, який знаходився у припаркованому автомобілі разом з дядьком. Вони чекали на бабусю, яка пішла у Приватбанк. Дядька відкинуло вибуховою хвилею, він шпиталізований. Бабуся неушкоджена. Кирила шукають досі.

Постраждали ще четверо дітей: семирічна Моніка, восьмирічний Роман, 12-річний Артем та 15-річна Вікторія.

Серед загиблих – 25-річна Аліна Кисіль – працівниця ПриватБанку, відділення якого розташоване у будівлі, куди вдарила ракета.

Фото: Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *