Арена

Більше 200 дітей зникли безвісти з 24 лютого

Поліція розшукує 211 дітей, які зникли відколи розпочалося повномасштабне російське вторгнення.

Як інформує Укрінформ, про це заявив начальник департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції Олексій Сергєєв.

“У період з 24 лютого до органів Національної поліції надійшли звернення про зниклих безвісти 4 тисячі 353 дітей. Правоохоронцям вдалося розшукати 4 тисячі 143 дитини, 211 – залишаються у розшуку”, – зазначив він.

За даними Нацполіції, щодо 190 дітей надійшли звернення від близьких родичів про втрачений з ними зв’язок унаслідок окупації регіонів постійного проживання або під час евакуації з таких регіонів.

“За наявною інформацією, дев’ять з цих дітей вивезли окупаційні війська на непідконтрольну Україні територію”, – додав Сергеєв.

Фото: Дмитро Муравський

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *