Арена

Дорогою додому рашисти викрадають все, що можуть, у місцевих жителів

Втікаючи поспіхом з Харківської та Луганської областей окупанти викрадають автівки місцевих жителів.

“В результаті успішного контрнаступу наших військ на Харківському напрямку російські війська гарячково покидають свої позиції та тікають з награбованим вглиб тимчасово зайнятих територій або на територію Російської Федерації. Зокрема, стало відомо, що близько 150 військовослужбовців збройних сил РФ виїхали колоною з Борщової та Артемівки Харківської області на двох автобусах, одній вантажівці та на 19 викрадених легкових автомобілях”, – сказано у зведенні Генерального штабу ЗСУ в неділю, 11 вересня.

“Така ж ситуація спостерігається і в місті Сватове Луганської області. Окупанти похапцем залишили населений пункт на 4 вантажних автомобілях КамАЗ, 20 броньованих машинах “Тигр” та викрали понад 20 легкових автомобілів місцевих жителів”, – зазначили в ГШ.

Крім того, триває звільнення населених пунктів Херсонської області від рашистів, ті ж, через великі втрати у живій силі вигнали всіх місцевих жителів з Центральної міської лікарні у Новій Каховці та використовують її виключно для своїх військових.

Ворог продовжує вчиняти терористичні дії та розміщує своїх військовослужбовців в закладах освіти. Зокрема, школу у селі Любомирівка Запорізької області перетворили на шпиталь та розмістили в ньому понад
100 поранених, навколо будівлі розміщено близько 10 одиниць військової техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *