Арена

Суддя, якого підозрюють у корупції, стверджує, що він найчесніша людина у світі

У США запроваджено санкції проти очільника Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та двох членів його родини.

Сам скандальний суддя  заявив, що “спокійно переживе” ці труднощі, та продовжує наполягти на безпідставності висунутих обвинувачень. Відомо, що санкції запроваджені в рамках так званого “закону Магнітського”, який передбачає покарання для людей, причетних до масштабної корупції, переслідувань та порушень прав людини, й передбачають заборону на в’їзд до Сполучених Штатів.

“Псевдосправи, вигадані хабарі, публічні звинувачення без вироків, переслідування всіх моїх родичів. Не було, хіба що, тільки спалювання на вогнищі. І все безрезультатно!

За останні роки мені довелось багато чого пережити, тож переживу і відсутність можливості з’їздити до США. Я залишався весь цей час в Україні та не планую нікуди їхати, бо впевнений в абсурдності цих звинувачень. А всім діячам, які займаються подібними брудними маніпуляціями, раджу починати думати, кому вони буду скаржитись далі. Все тільки починається”, – написав Вовк у Facebook.

Одіозний суддя заявив також,  що рішення про введення санкцій – це, мовляв, “”логічний” розвиток подій багаторічної кампанії, направленої на отримання певними міжнародними структурами контролю над судової владою України”.

На його думку, ініціатори справи щодо захоплення влади проти нього “звернулися з кляузами до Вашингтону” та “ввели в оману Держдепартамент США”.

“Вони навіть не розуміють, що такі санкції – це не стільки загроза мені, скільки публічне визнання їх власного непрофесіоналізму та нікчемності їх намірів”, – додав Вовк.

Фото: Julia Weber 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *