Арена

Українські жінки, які постраждали від війни, можуть претендувати на грошову допомогу

Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya виплатить грошову допомогу вразливим категоріям громадянок України, які постраждали від війни та опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок рашистської аґресії.

Про це повідомляє Мінреінтеґрації.

“Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya реалізує благодійну програму, що передбачає пряму цільову фінансову допомогу для вразливих категорій жінок, які потрапили до скрутного становища у зв’язку з російською аґресією в Україні, починаючи з 2014 року”, – йдеться на сайті фонду.

Категорії жінок, які можуть подати запит на благодійну допомогу:

  • житло яких було пошкоджено або знищено через війну;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких проходять службу у ЗСУ, силах територіальної оборони та добровільних угрупованнях у зоні проведення бойових дій;
  • чоловіки та/або діти яких загинули на території активних бойових дій;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких оголошені померлими або визнані безвісти зниклими внаслідок війни.

Для участі у програмі українкам необхідно зареєструватися за посиланням.

В день укладення договору фонд надасть жінці платіжну картку, якою вона зможе розраховуватися при придбанні визначеного фондом переліку товарів.

Благодійний Фонд “Мама Моя” було вирішено створити зразу ж, у перші дні після вторгнення, як почалася війна в Україні 2022 року, за ініціативи канадського професіонала та міжнародного маркетолога Мирона Цимбалюка, iMBA, який має досвід роботи у минулому в ООН,як також у гуманітарних світових місіях UNOPS, UNIOM, GDRO. А також за підтримки инших міжнародних професіоналів та українців.

Фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *