Арена

“Слуги народу” жваво почали інформаційний тиждень

“Слуга” Євген Шевченко привітав Лукашенка з перемогою президентських виборах в Білорусі і подякував йому за “душевне ставлення до України”.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Олександр Григорович, вітаю Вас з перемогою на виборах Президента Республіки Білорусь. Вірю в поглиблення українсько-білоруської дружби! Дякую Вам за душевне ставлення до України!” – написав Євген.

Своїм постом він викликав хвилю коментарів і нерозуміння.

“Партія слуг підтримує диктатуру ??? Поганий знак, при тому, що екзит-пол підтвердив перемогу опозиційного кандидата. Так і до підтримки путіна недалеко”, – написав користувач Олександр Рудаков в коментарі.

“Як Ви попали до ВР, це для мене дуже велика загадка. У Вас інтелекту, як у Якубовича …”, – написав Олексій Павловський.

Колега депутата по партії Ліза Богуцька взагалі прокоментувала допис нардепа досить жорстким слівцем.

Відомо, що першим Лукашенка привітали президент Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін та “вічний президент” РФ Путін.

Сьогодні також, сталась дивна ситуація, коли на сторінках у Фейсбук двох нардепів від “Слуги народу” та ОПЗЖ з’явились однакові дописи щодо ситуації у Білорусі та її користі для України.

“У чому урок Білорусі для української влади? Вулиці не треба боятися, а на спроби беззаконня – відповідати законом. Який мав бути один для всіх, без виборчого і сопливого поділу активістів на тих, хто може вбивати, і на тих, хто може грабувати. І тоді можна зберегти свою країну”, – йдеться в заяві Дубінського та Рабіновича. .

Варто зазначити, що заяви опубліковані практично одночасно.

З цих двох подій можна зробити висновок про те, що “слуги” відверто засумували за новими інформаційними приводами, які вони не втомлюються створювати навколо себе. Адже суспільство вже забуло про “корабельні сосни”, виклик повій у залі ВР, роботу “велюрового ресторану” під час карантину та багато іншого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *