Візії

Телеканал Коломойського зняв викривальні передачі, які б’ють по репутації Бородянського

Телеканал “1+1” у серії телепередач взявся розвінчувати аферу навколо програми “Битва екстрасенсів”, яка виходила на каналі СТБ.

Свічками, картами, магічними силами телешахраї закликали до потойбіччя, аби ухвалити важливі рішення щодо бізнесу, дізнатися курс долару або розв’язати проблеми зі здоров’ям і в стосунках. І саме магія телебачення дала їм надзвичайні здібності, хоча насправді вони звичайні люди.

За 11 років ефірів магічне телешоу “Битва екстрасенсів” має армію екстрасенсів, магів, цілителів, які насправді є шарлатанами по всьому світу. Але щойно сезон закінчується – вони вдягають магічні обладунки та цінник у доларах.

“Українські сенсації” викрили псевдоекстрасенсів. Під прицілом журналістів опинилися не лише телешахраї, а й відомі люди (співаки, топові ведучі та актори), які їм підігрували. Чим виправдовують свої дії зірки та чи справді серед них є такі, що вірять в екстрасенсів, а також експеримент із відомими знавцями “потойбіччя” та відверті зізнання жертв телешахраїв продемонстрували у випуску програми “Українські сенсації”.

Громадський діяч Микола Томенко звернув увагу на те, що висновок програми: українців легко обманути. “А не пробували запитати у гуманітарного міністра Зеленського (мова йде про міністра культури Володимира Бородянського. – Ред.), який керував у цей час СТБ, ЧИ ДІЙСНО ЛЕГКО ДУРИТИ УКРАЇНЦІВ? Між іншим, це не перший приклад каркаломної кар’єри й заробітчанства на ворожках і екстрасенсах”, – ставить запитання політик.

Як повідомляла онлайн-газета “ПолітАрена”, міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив про те, що тривають пошуки кандидата на посаду уповноваженого з питань захисту української мови.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *