Арена

Ціна на газ для населення не тільки не впала, але й значно виросла

НАК «Нафтогаз» підвищив ціну на газ для населення в листопаді на 620 грн. Як повідомляє пресслужба компанії, ціна за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ, націнки газзбутів та транспортних витрат) становитиме 4 899 грн.

«Цього місяця регульована ціна газу виявилася вищою, ніж ціна на умовах пропозиції від Нафтогазу «Газовий запас» (4 874,42 грн за тисячу кубометрів), тож споживачі, які скористались цією пропозицією, зекономлять свої кошти. Якщо споживач не використає за зимовий сезон весь передплачений обсяг, залишок коштів повернеться такому споживачу на його рахунок у повному обсязі», — сказано в повідомленні.

У «Нафтогазі» додали, що новий тариф — найнижчий з 2016 року для населення в листопаді.

У жовтні ціна на газ для населення становила 4 272,76 грн/тис. куб. м. У вересні ціна була 4 493 грн. В «Нафтогаз» тоді заявили про можливе здорожчання з настанням холодів.

Кабінет міністрів збільшив на 5% вартість комунальних послуг для сімей, які отримують субсидії Кабмін збільшив на 5% комунальні для сімей, які отримують субсидії . З травня 2020 року при призначенні субсидій норма плати з середньомісячного загального доходу домогосподарства (сімʼї) за житлово-комунальні послуги буде складати 20%, а не 15%, як зараз.

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що суд може арештувати майно боржника і заборонити виїзд з країни в разі систематичної несплати рахунків КМДА: Боржникам за комунальні послуги можуть заборонити виїзд за кордон за житлово-комунальні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *