Арена

Британський собор вже став осередком соціалізму, який проповідує Black Lives Matter

На вівтарі Сент-Олбанського собору у Британії встановлять зображення Іісуса Христа, на якому він зображений чорношкірим.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Для картини, яка нагадує відому фреску Леонардо Да Вінчі, позував натурщик ямайського походження Тафарі Хіндс. Повідомляється, що це зроблено, аби підтримати рух Black Lives Matter. Картину створила художниця Лорна Мей Уодсворд ще у 2009 році.

Британське ЗМІ повідомляє, що архієпископ Джастін Уелбі згадав про близькосхідне походження Христа та запевнив, що той не міг бути з білою шкірою, а його зображують так, аби він був подібним до більшості представників християнства.

Раніше в червні “активіст” руху Black Lives Matter експарстор Шон Кінг закликав знести всі європейскі статуї Іісуса Христа,бо такий його вигляд символізує вищість білої раси.

В одному з матеріалів онлайн-газета ПолітАрена аналізувала події, що відбуваються у США після смерті чорношкірого бандита. Протести перетворились на погроми, пограбування та побиття. Основні ідеї новомодного руху за “права” дуже нагадують соціалізм – все відібрати і поділити.

Так американський військовий Гарі Юрій Табах у програмі Андрія Глухенького “На два слова” зазначив, що ” у тих протестах беруть учать білі молоді люди, у який кросівки коштують більше, ніж мій гардероб”.  Він, також зазначив, що чомусь з Африки приїздить надзвичайно велика кількість людей, невідомо, “навіщо вони їдуть в США, де такий сильний расизм”.

Варто зазначити, що поки тривають протести, триває і робота слідчих у справі поліцейських. Дописувач однієї з відомих соцмереж представив свої міркування з приводу майбутнього суду на основі всіх опублікованих документів, які необхідні для звинувачувального висновку у зв’язку із смертю Джорджа Флойда і передачі справи до суду. І судячи з викладених ним аргументів справа не буде такою вже однозначною та версія про “вбивство”, і тим більше на ґрунті расової ненависті, може просто “розвалитись” у суді.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *