Арена

Луцькому терористу покращили умови перебування у СІЗО?

Терорист Максим Кривош припинив голодування, яке оголосив 30 липня.

Як повідомляють “Волинські новини”, терорист, який 21 липня захопив автобус з пасажирами в центрі Луцька, а зараз перебуває під арештом в слідчому ізоляторі, вперше за два тижні почав їсти.

Голодування він оголосив через те, що був незадоволений умовами утримання в СІЗО. Він скаржився, що його ще не засудили, а поводяться вже як із засудженим. Адвокат Кривоша також стверджував, що до затриманого застосовують наручники і не дають змінний одяг.

У прокуратурі повідомили, що Кривош під час голодування був під наглядом медиків.

Раніше онлайн-газета ПолітАрена повідомляла про дивне затримання терориста, який більше десяти годин тримав людей в автобусі без їжі, води та елементарних умов. Тоді соцмережі оприлюднили фото, як більше 10 силовиків затримували парубка, що перепливав Дніпро під час карантину, в той час, як луцького терориста затримали аж троє правоохоронців. Багато критики цього затримання з’явилось від представників силових відомств і військових.

Так ветеран АТО Олексій Петров, який стежив за подіями, заявив в ефірі одного з телеканалів, що побаченому він аж ніяк не вірить.

“Дуже багато нестиковок. Я не буду вже говорити про відеоролик Володимира Зеленського, який, фактично, виконав умови терориста, тим самим відкрив “ящик Пандори”. Тепер виходить, що контртерористичні підрозділи нам непотрібні. Коли терорист стріляв по безпілотнику поліції, він підійшов до вікна, бо немає автомата, у якого зігнутий ствол, щоб ти міг стріляти з автобуса по безпілотнику, який вгорі. Тобто ти маєш висунутись у вікно сам, або висунути руки. І по ньому міг “працювати” снайпер”, – сказав Петров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *