Арена

Поет Іван Лучук потребує допомоги після інсульту

Докторові філологічних наук, поету Іванові Лучуку потрібна медична допомога.

Із закликом про допомогу він звернувся на своїй сторінці у Facebook.

“Змушений звернутися до Вас, друзі, колеги, знайомі реально та віртуально по допомогу цього разу.

Прикра та серйозна хвороба, яка сталася зі мною 17 листопада 2018 року, забрала здоров’я і відновитися я ще й зараз не в змозі. Ніколи дотепер я не знав, що таке бути немічним, просити зав’язати шнурівки на взутті ти застібнути блискавку у сторонніх людей, чекати дітей з навчання, щоб нагодували обідом, звертатися до близьких відвідати обслуговуючого лікаря в поліклініці на Фредра.

Я обріс безліччю інших дрібних і не дуже труднощів – безпорадністю та неміччю, спричиненими важким інсультом. Я не втрачаю надії. Я вірю, вірять й мої найдорожчі, що зможу ще у кращий стан відтворитися та бути таки корисним людям, що мав все життя на меті. Жити більш яскравим, повноцінним життям. Оптимізм не вивітрився. Я звертаюся до досвідчених найкомпетентніших фахівців як тут, у своїй місцині, так і до українських найкращих знавців. Кажуть, можливість відновлення є, організм має потенціал, сили жити та творити відновляться, за умови належного лікування та наполегливості.

Натомість курс лікування – непідйомна ноша для мене та моєї сім’ї, що складається з дітей та мене. Цифра вбиває рештки оптимізму та віри у те, що взагалі щось можливо змінити, я у відчаї. Не знаю, чи подолаю таке випробування ще у своєму житті. Тому, прошу, хто не байдужий, відгукніться, допоможіть мені, будь ласка, матеріально забезпечити курс медичного лікування. В нього входить проходження обстеження – коштовний МРТ, аналізи тощо та рецептура медикаментів (в меню якої входить, наприклад, відомий недешевий церебролізин). А на черзі ще черговий раз лягати до лікарні, а це знову ж таки – чималі видатки.

Банківські реквізити мого рахунку в Приватбанку: 4149 4991 2577 0584 (Лучуку Івану Володимировичу)”.

Іван Лучук народився 24 лютого 1965 р. у Львові у родині письменників Володимира Лучука та Оксани Сенатович. Автор поетичних збірок “Сонетії” (1996), “Паліндромони” (1997), “Тридцять три сонетії” (1998), “Сто одне щось” (2002), “Трохи білого світу” (2005), “Дочка Агасфера” (2011), книжечок для дітей “Грайлива абетка” (2009) і “Пригоди Курдодима та Цурумпала” (2017). Видав літературознавчі книжки “Ніби поезієзнавчі шкіци” (1996), “Дикі думи” (2011), “Літературний джаз” (2011), “Цебер амброзії” (2013), роман “Уліссея” (2000), збірки есеїстики “Сумніви сорокалітнього” (2008) і “Зловити дятла” (2015) тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *