Візії

Передбачення мистця: збереться десь так з 30 жінок і надзюрять на президента

Популярний український художник, етнічний вірменин, який брав участь у Карабаському конфлікті протягом 1989-1991 років, Борис Єгіазарян вважає, що силові дії влади проти патріотів, учасників АТО та волонтерів є репресіями. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook (на фото – одна з картин художника).

“Вночі десь прочитав, що в квартиру Антіна Мухарського прийшли вночі силовики з обшуком. Виявилось, що там живуть орендарі, але цей обшук тривав 5 годин.., – пише Єгіазарян (орфографію оригіналу збережено. – Ред). – Я не відреагував на це, бо був впевнений, що це щось фейкове. До чого тут взагалі відомий письменник Мухарський? Виявилось, це дійсно було. Навіть при Януковичі такого не було.

Було таке, що приходили до моєї дружини з тодішнього СБУ, коли мене не було вдома, і під приводом допиту моєї дружини налякали її. Офіцер сказав їй: “Ех, Ірина Петрівна, Ірина Петрівна, дивлюсь я на його роботи, ніби художник хороший. І Ви така мила, інтелігентна жінка. Жили б собі і біди не знали. Куди він вліз? Ви розумієте, що він скоїв з Вами?” Моя дружина була дуже налякана від цієї м’якої форми погроз.

Але щоб з силовиками зайти в мій, або чий-небудь дім з обшуком, навіть тоді такого не було.

Я хочу зараз сказати Зеленському, і зараз не буду називати його преЗедентом, бо що-що, а він довів, що президент України і має влади і керівництво всіма видами силовиків в Україні. Тому я зараз не звинувачую цих силовиків, які виконують наказ. Вони ніби-то нічого “незаконного” не роблять. А ось Зеленський сприяє, бере участь і навіть керує різним беззаконням.

Хочу нагадати Зеленському в домівках, куди ти відправляєш цих силовиків озброєних до зубів живуть жінки, матері, доньки. Чого ти так лякаєш цих жінок? Ти що зовсім з глузду з’їхав? Чи тебе вже зовсім як лоха використовують?

Коли у жінок пройде страх, і залишиться глибока образа і злість, то збереться десь так 30 жінок.., прийдуть до тебе, витягнуть з твого офісу, кинуть в сміттєвий бак і попісяють на тебе. І жоден поліцейський, жоден силовик не захистить тебе, бо ці силовики проти народу не підуть.

І, до речі, це буде непоганий варіант. Це буде варіант без Майдану і без революції. Бо тебе тоді мокрого ніхто не прийме навіть в Магадан. У них уже лохів достатньо.

Вгамуйся, стань на землю і припини влаштовувати серіал. Це велика країна. Це не кіно, не 95 квартал”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *