Арена

Затриманому на хабарі судді зменшили суму застави

Вищий антикорупційний суд продовжив арешт Затриманому на хабарі родичу одіозного судді Вовка Юрію Зонтову продовжили арешт із альтернативою застави у 27 млн 240 тис. гривень.

Про це повідомила пресслужба Вищого антикорупційного суду у Facebook.

“У понеділок, 31 травня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання детектива НАБУ, погоджене з прокурором САП, та продовжив колишньому співробітнику Служби зовнішньої розвідки України, який також є адвокатом, строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 27 млн 240 тисяч гривень”, – сказано в повідомленні.

У разі внесення застави на підозрюваного покладаються наступні процесуальні обов’язки: прибувати за кожною вимогою до слідчого, детектива, прокурора, слідчого судді, суду; не залишати межі Києва та с. Гатне Київської області без дозволу слідчого, детектива або суду; повідомляти слідчого, детектива або суд про зміну місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування із визначеними в ухвалі слідчого судді особами; здати на зберігання до відповідних органів паспорт та інші документи, які надають право на виїзд за межі України; носити електронний засіб контролю.

Зонтов, який є рідним братом голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, нібито обіцяв за 100 тис. доларів організувати необхідне рішення в ОАСК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *