Арена

Оприлюднені дані рашистів, які знущались у Бучі з родини (ФОТО)

Встановлені особи рашистів, які жорстко катували родину у Бучі.

Як повідомляє СБУ, ці особи у складі 64-ї окремої мотострілкової бригади 35-ї загальновійськової армії рашистів перебували на території містечка на початку березня 2022 року.

Окупанти вдерлися до оселі родини та намагалися погрозами отримати інформацію про місця розташування українських військ.

Зрозумівши, що члени родини мають чітку проукраїнську позицію, російські солдати заблокували їх у будинку. Погрожуючи зброєю, окупанти тривалий час психологічно тиснули на людей та катували, вимагали, щоб ті видали адреси проживання патріотів і військових у Бучі.

Згодом росіяни вивели господаря у двір, роздягнули, повалили на землю та почали бити ногами. А коли тортури не дали бажаного результату, чоловіка планували розстріляти. На щастя, йому вдалося втекти.

Тоді рашисти «взялися» катувати дружину: погрожували скалічити її та вбити, аби вона виказала місце знаходження свого чоловіка. Попри фізичні знущання та моральний тиск жінка витримала наругу, зрештою окупанти залишити її дім.

Наразі усім фігурантам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, документування здійснювали слідчі СБУ під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *