Арена

Все більше європейських країн забороняють своїм громадянам відвідувати Росію

Громадянам Чехії заборонено виїжджати до Російської Федерації через високий ризик зараження COVID-19.

Про це йдеться в наказі чеського МОЗ.

Зазначається, що заборона на поїздки до РФ для громадян Чехії діятиме з 1 по 31 липня, однак вона може бути продовжена й після цього терміну, у разі якщо ризики інфікування будуть зберігатися. Окрім цього, у повідомленні зазначається, що заборона стосуватиметься усіх громадян Чехії та іноземців, які мають посвідки на постійне проживання в країні.

В той самий час, громадяни Росії зможуть виїжджати назад до РФ без перешкод. Також виняток буде зроблено для невідкладних поїздок, про які необхідно попередньо повідомити владу, йдеться у наказі МОЗ Чехії. Таким чином, влада Чехії включила РФ до списку країн з надмірним ризиком інфікування корона вірусом.

Раніше подібні заходи були прийняті Німеччиною, як повідомляє Інститут ім. Роберта Коха, для тих, хто в’їжджає на територію ФРН з Росії ввели суворий карантин на 14 днів. Скоротити карантин не можна навіть за наявності негативного тесту на коронавірус.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *